Savotek Oy

Ainonkatu 18,
57200 Savonlinna

Toimisto avoinna:
ma-pe klo 9.00-14.00

Laskutustiedot

Sähköinen:
Verkkolaskuosoite: 003727962357
Ovt-tunnus: 003727962357
Välittäjä: Ropo Capital Oy
Välittäjän tunnus: 003714377140

 

Tuukka Rouvinen

Kiinteistöhoidon esimies
tuukka.rouvinensavotek.fi

Piia Immonen

Siivoustyönohjaaja
piia.immonensavotek.fi

Esa Suomalainen

Tekninen johtaja
esa.suomalainensavotek.fi

Pasi Kosonen

Toimitusjohtaja
pasi.kosonensavotek.fi

Leena Pietarinen

Controller
leena.pietarineniltakoti.fi

Hae töihin Savotekille!

Täytä hakemus avoimiin tehtäviin

Tee huoltopyyntö

Tee huoltopyyntö, jos huoneistossasi tai kiinteistössä on huollon tarvetta. Voit tehdä huoltopyynnön oheisella lomakkeella Savotekin huoltamissa kiinteistöissä.

Kiireellisissä tapauksissa, esimerkiksi vesivahinko tai ovenavauspyyntö, soita toimistoomme tai toimistoajan ulkopuolella huoltopäivystykseen.

Teemme huoltokorjaukset arkisin klo 6.00 - 14.30.

Huoltopäivystys

Normaalityöpäivinä klo 09.00-14.00 välisenä aikana vikailmoitusten ja töiden vastaanottonumerossa 015 515 231. Normaalityöajan ulkopuolella toimii huoltopäivystys viikon jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa.

Huoltopäivystysnumero puh. 0600 396 909
(0,99 €/min + pvm/mpm)

Päivystysaikana teemme vain ovenavauksia ja sellaisia töitä, joita ei voi ilman henkilöille tai omaisuudelle vaaraa aiheuttamatta jättää normaalityöaikana suoritettavaksi, kuten esimerkiksi: äkillisen vesivuodon korjaus, tukkeutuneen viemärin avaus, korjaukset lämmöntuotantolaitteissa, varsinaiset hätätyöt.

Ovenavaus

Ovenavausmaksut 1.1.2023 alkaen:

  • Oven aukaisu arkisin klo 7.00-15.30             50 € / avaus
  • Oven aukaisu arkiaikojen ulkopuolella        65 € / avaus

HUOM! Savonlinnan Vuokratalot Oy:n kohteissa ovenavausmaksu maksetaan suoraan vuokranantajalle Savut Oy:n kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Ilmoituskanava

Alta löydät linkin yrityksemme ilmoituskanavaan. Ilmoituskanava on tarkoitettu väärinkäytöksien ilmoittamiseen. Sisäinen kanava on tarkoitettu vain vakavien väärinkäytösten ilmoittamiseen (ei kiinteistöjen huoltopyyntöjen eikä vikailmoitusten ilmoittamiseen tai yleisen palautteen antamiseen). Tekemäsi väärinkäytösilmoituksen jälkeen saat järjestelmästä yksilöllisen käsittelytunnuksen. Säilytä se myöhempää käyttöä varten, sillä tarvitset sitä käsittelyvaiheiden seuraamiseksi sisäisessä kanavassa. Ilmoituskanavassa tekemäsi ilmoitus käsitellään nimettömästi.

HUOM. Kiinteistöjen huoltopyynnöt ja vikailmoitukset tästä

Lomake on ilmoittajansuojelulain (1171/2022) tarkoittama sisäinen ilmoituskanava yrityksen toiminnassa havaittujen vakavien väärinkäytösten ilmoittamiseksi. Väärinkäytösilmoituksen tekijä saa ilmoittajansuojelulaissa tarkoitettua suojaa, jos ilmoittajalla on ilmoittamishetkellä perusteltu syy uskoa, että rikkomista koskeva tieto pitää paikkaansa ja että tällainen tieto kuuluu lain soveltamisalaan.

HUOM! Jos asut Savonlinnan Vuokratalot Oy:n kohteessa, täytä vikailmoitus täällä

Ota yhteyttä & pyydä tarjous